PADEL

Kaikki padeliin BADStoresta! 

Padel on suhteellisen uusi mailapeli, jonka suosio on kasvanut erittäin nopeasti. Syy lienee siinä, että padelissa on helpot säännöt, se on nopeasti opittava ja erittäin sosiaalinen peli, jota pelataan nelinpelinä. Meiltä löydät padel-vaatteet, padel-kengät, padel-laukut, padel- pallot ja mailat, sekä muut padel-tarvikkeet. Tutustu ja valmistaudu seuraavaan padel-otteluun!

 fz-forza-padel-4.png

 

Tietoa Padelista lajina, pelipaikat ja vinkkejä pelaamiseen

 

Padel on viime vuosina kasvattanut suosiotaan ja kehittynyt suosituksi nelinpelinä pelattavaksi mailapeliksi. Laji on erittäin sosiaalinen ja helppo oppia, ja sen säännöt ovat melko yksinkertaiset. Padelkenttiä ja -halleja avataan jatkuvasti, mikä kertoo lajin suosiosta.

 

Mutta mikä on padel?

Padel on mailapeli, jota pelataan pienemmällä kentällä kuin tennistä. Mailana käytetään erityistä padelmailaa, joka on lyhyempi ja paksumpi kuin tennismaila. Padelmaila on suunniteltu erityisesti padel-pelin vaatimuksiin ja auttaa pelaajaa lyömään palloa oikealla tavalla. Padel-pallo on erilainen kuin esimerkiksi tennispallo, sillä se on hieman hitaampi ja pienempi. Tämä tekee pelistä haastavamman ja antaa pelaajalle enemmän aikaa reagoida palloon.

 

Padel-vuoron varaus | padel hallit, kentät ja pelipaikat

 Padelia voi pelata niin ulko- kuin sisäkentilläkin, ja eri seurat ja yrtykset, kuten Padel House- ja Padel Club Finland  tarjoavat erilaisia padel-kenttiä ja -halleja ympäri Suomea. Padel-hallit tarjoavat myös vuokrattavia varusteita ja mahdollisuuden oppia lajin alkeet ja edistyneemmät taidot.

Padel-kentän hinta vaihtelee paljon riippuen paikasta ja kentän ominaisuuksista. Useimmat padel-kentät ovat kuitenkin kohtuuhintaisia ja tarjoavat pelaajilleen loistavan tilaisuuden harrastaa tätä suosittua mailapeliä.

 

Padel-kenttä

Padel-kentän mitat ovat 10 metriä leveä ja 20 metriä pitkä, ja se on jaettu kahteen osaan erottavan verkon avulla. Pelissä on tärkeää hallita syöttöä, sillä se määrittää pelin alkutilanteen. Padel-kaksinpeli on myös suosittu tapa pelata, ja pelimuotona se vaatii hieman erilaisia strategioita ja taitoja.

 

Billebeino Padel

Helsingin Vallilassa, Kuopiossa ja Lahdessa toimiva Billebeino Padel on yksi tunnetuimmista padel-keskuksista, ja alan brändeistä.

 

Tutustu myös:

 

Padel pelipaikat Suomessa