PADELLAUKUT

BADStorella myymme monien suurimpien padel-merkkien varusteita, ja tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaita laatutuotteita. Valikoimastamme löydät laukkuja muun muassa merkeiltä FZ Forza ja Bullpadel, jotka kaikki tarjoavat erinomaista vastinetta rahoillesi. Voit olla varma, että padelmailasi ja muut varusteesi ovat turvassa.

Joten jos tarvitset padel-laukun, olet oikeassa paikassa. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva laukku!

Opas padelkassin valintaan


Jos olet innostunut padelista, tarvitset todennäköisesti hyvän laukun mailojesi kuljettamiseen ja suojaamiseen. Padellaukku on tärkeä investointi, joka pitää padelvarusteesi turvassa kosteudelta, UV-säteilyltä ja lämpötilan vaihteluilta. BADStorella on vuosien kokemus mailapeleistä ja laaja tietämys eri valmistajista, joten voit olla varma, että löydät meiltä laadukkaan ja kestävän padel-laukun. Meiltä löydät laajan valikoiman laukkuja, joilla voit suojata padelvarusteesi sekä kotona että treeni- ja kisamatkoilla.


Laukkumme ovat vetoketjullisia, mikä helpottaa varusteiden nopeaa esille kaivamista. Useimmat laukuistamme mahtuvat usealle mailalle, ja niihin on yleensä runsaasti tilaa myös vaatteille ja kengille. Padellaukkuja on kahdenlaisia: perinteinen tennis- tai sulkapallobägin tyyppinen laukku ja repun näköinen laukku, joka on suunniteltu erityisesti padelvarusteita varten.


Jos sinulla on useampi kuin yksi maila ja haluat kuljettaa myös kenkiä ja vaatteita laukussasi, perinteinen padel-laukku, kuten esim. BULLPADEL BPP-22014 SUORITUSKYKY on sinulle sopiva vaihtoehto. Näissä suuremmissa laukuissa on myös tilaa muille varusteille ja erilliset lokerot esimerkiksi avaimille, puhelimelle tai muille tavaroille. Tämä on kätevä tapa pitää arvotavarasi turvassa pelin aikana.


Jos sinulla on vain yksi maila ja et tarvitse paljon säilytystilaa mailoillesi, reppumallinen laukku on sinulle sopiva vaihtoehto. Reppulaukku on mukavasti selkään ja on erityisen kätevä pyörällä liikkuessa! Reppulaukuksi suosittelemme BULLPADEL BPM- 22008 SEURAAVA - reppua


BADStorella myymme monien suurimpien padel-merkkien varusteita, ja tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaita laatutuotteita. Voit olla varma, että padelmailasi ja muut varusteesi ovat turvassa.

 

Tutustu myös samojen padel-brändien muihin tuotteisiimme, kuten padel-mailoihin, padel-palloihin ja padel-vaatteisiin.