TENNIS

Valikoimastamme löydät korkealaatuiset tennismailat, pallot ja varusteet niin junioripelaajalle, aloittelijalle kuin tennisässälekin. 

 tennis-g65f5d2ad2-1920.jpg

 

 

BADStoresta löydät laajan valikoiman tennismailoja, tennisvaatteita, tenniskenkiä, tennismailakasseja, tennispalloja ja tennisjousia aloittelijoille, keskitason pelaajille, edistyneille pelaajille ja ammattilaisille.


Miten valita paras tennismaila


Jos siirryt mille tahansa tennisfoorumille, huomaat nopeasti, että uuden mailan ostaminen on useimmille pelaajille hankala ja haastava päätös. Siellä on satoja viestejä, joissa kysytään esimerkiksi "mikä maila minun pitäisi ostaa?". "Mikä on paras tennismailamerkki?" "Mikä on paras tennismailamerkki?" "mikä tennismaila sopii minulle parhaiten?". BADStoren ohjeilla yksinkertaistamme mailan valintaa.

Sinun ei pitäisi tuntea, että sinun on heilautettava kovempaa tai pidäteltävä normaalia heilautustasi, jotta saat pallon menemään sinne minne haluat. Sinun ei pitäisi ajatella mailaa kun pelaat sillä, ja kuten ammattilaiset usein sanovat, sen pitäisi olla käsivartesi jatke. 


Tennismailassa on vain viisi ominaisuutta, jotka määräävät, miten se siirtää liike-energiaa ja miltä se tuntuu sitä käyttävälle henkilölle. Ne ovat: mailan paino, mailan tasapaino, mailan jäykkyys, mailan jousikuvio ja mailan pään koko, eli kehäkoko.

Kaikilla tennismailoilla on erilaiset painot, painotukset, jäykkyysluokitukset, jousikuviot, kehäkoot ja kehyksen paksuudet. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään tietyillä tavoilla, saadaan mailoja, jotka kuuluvat eri luokkiin. Luokat ovat seuraavat:


Aloittelijoiden mailat: Kevyet mailat, joissa on suuri kehäkoko ja kehän paksuus on suuri.


Keskitason mailat: Hieman painavammat kuin aloittelijoiden mailat, joissa on kohtalaisen suuri kehäkoko, sekä neutraali tai jonkin verran päähän kohdistuva kevyt tasapaino.


Edistyneiden mailat: Raskaat mailat, joissa on keskikokoinen kehäkoko ja kevyt tasapaino.


Avain ihanteellisen mailan valitsemiseen on näiden viiden ominaisuuden kokeileminen ja sellaisen mailan löytäminen, joka saa aikaan tehokkaan lyönnin, jossa on hyvä nopeus ja pyörähdys, ja kaikki tämä normaalilla svingilläsi.