TENNIS

Valikoimastamme löydät korkealaatuiset tennismailat, pallot ja varusteet niin junioripelaajalle, aloittelijalle kuin tennisässälekin. 

 tennis-g65f5d2ad2-1920.jpg

 

 

BADStoresta löydät  tennismailoja, tennispalloja ja varusteita aloittelijoille, keskitason pelaajille, edistyneille pelaajille ja ammattilaisille.

 

Tennis Suomessa

Tennis on yksi Suomen suosituimmista urheilulajeista, vaikka se ei olekaan yhtä laajalti pelattu kuin esimerkiksi jääkiekko tai jalkapallo. Suomessa on noin 30 000 tennisharrastajaa ja yli 400 tenniskenttää eri puolilla maata.

 

Tennis on ollut Suomessa suosittua jo pitkään, ja maamme on tuottanut useita huippupelaajia, kuten Jarkko Niemisen ja Emma Laineen. Tenniksen suosio on kasvanut erityisesti viime vuosina, kun se on saanut lisää näkyvyyttä esimerkiksi Grand Slam -turnausten televisioinnin myötä.

 

Suomessa järjestetään vuosittain useita kansallisia tennisturnauksia eri ikäluokille, ja maassamme on myös kansainvälisiä turnauksia, kuten naisten ITF-turnaus. Tenniksen harrastajat voivat myös liittyä seuratoimintaan, jossa järjestetään säännöllisesti harjoituksia, valmennusta ja turnauksia.

Suomessa tenniskenttiä löytyy niin kaupunkien keskustoista kuin maaseudun rauhallisista maisemistakin. Tenniskenttien lisäksi monet liikuntakeskukset ja urheiluseurat tarjoavat tennistä harrastaville myös muita palveluita, kuten kuntosalin ja ryhmäliikuntatunteja.

 

Tenniksen harrastaminen Suomessa sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, ja se tarjoaa monipuolisen tavan liikkua ja pitää kuntoa yllä. Tenniksessä yhdistyvät nopeus, tarkkuus ja kestävyys, ja sen pelaaminen kehittää monipuolisesti erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä taitoja.