PICKLEBALL

Pickleball is an indoor or outdoor racket/paddle sport where two players, or four players, hit a perforated hollow polymer ball over a 36-inch-high net using solid-faced paddles. Opponents on either side of the net hit the ball back and forth until one side commits a rule infraction.

We have a high-quality selection of high-quality pickleball bats, balls, nets and other equipment.

Pickleball


Suomeen vuonna 2014 rantautunut mailalaji tunnetaan Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavana urheilulajina. Yleiskuntoa edistävä, taktinen, hauska ja sosiaalinen laji omaa yksinkertaiset pelisäännöt, ja peli on myös helppo oppia. Lajia taitaville ja kilpailuhenkisille pelaajille pickleball on taktinen peli, joka vaatii hyvät refleksit ja nopean koordinaatiokyvyn.  Pickleballia pelataan kaksin- tai nelinpelinä lyhytvartisella, kovalla mailalla ja sählypalloa muistuttavalla reikäisellä pallolla. Pickleballia voidaan pelata sisällä, sekä ulkona sulkapallokentillä. 

Tutustu Pickleball-mallistoomme! BADStoresta löydät huippulaadukkaita Pickleball-mailoja, palloja ulko- ja sisäpeleihin, grippejä, sekä pickleball-verkkoja, ja reppuja mailojen säilyttämiseen.

 

Hyvän Pickleball-mailan valinta


Myymme ainoastaan huippulaadukkaita pickleball-mailoja mm. ammattimerkiltä Gamma. Juuri sinulle sopivan pickleball-mailan valinta liittyy pelityyliisi, osaamistasoosi ja mailan ominaisuuksiin. Kuten esimerkiksi padelmailloissakin, pickleball-mailan tärkein tekijä on sen paino. Mailan paino vaihtelee ominaisuuksista ja materiaaleista riippuen noin 200-240 gramman välillä. Käsivoimistasi riippuen valittavissa on kevyt, keskipainoinen ja painavampi pickleball-maila. 

Suosittelemme painavempia mailoja jos pelaat kaksinpeliä, tai jos haluat saada lyöntiin maksimaalisesti voimaa. Painavemmissa mailoissa lyönnin tarkkuus säilyy, vaikka pallo osuisikin lähelle mailan reunaa. 

Kevyet ja keskipainoiset pickleball-mailat taas soveltuvat parhaiten hyvän pallokontrollin ja nopeuden saavuttamiseksi. Suosittelemme rannetuntumaan tottuneille, kuten pingistä ja sulkapalloa harrastaville kevyitä ja keskipainoisia mailoja, ja esimerkiksi tenniksen harrastajille helpompi vaihtoehto olisi painava maila.