PADELMAILAT

Valikoimastamme löydät huippumerkkien, kuten Bullpadelin, FZ Forzan, Siuxin ja Zemblan mailat Padeliin.

Tuottaako Padel-mailan valinta hankaluuksia? Mallistostamme löydät aloittelijan, kestiason ja edistyneen pelaajan mailat. Ole yhteydessä Padel-asiantuntijoihimme ja valitsemme juuri sinulle sopivan mailan.

Padel-mailoissamme on erinomainen vaste ja pallotuntuma osumissa. Mailojemme tasapainopiste sijaitsee mailan keskiosassa, tarjoten tehokkaan yhdistelmän hallintaa ja tehoa.

Tilaa padel-mailat nopeasti ja edullisesti!

Toimitus 1-3 päivässä.

Tutustu valikoimaan!

fz-forza-padel-5.png

Hyvän padelmailan valinta


Viralliselta nimeltään padelmailana tunnettu suositun pallopelin mailat tunnetaan myös paddlemailana ja padel-tennismailana. Padelmaila kannattaa aina valita oman tasosi mukaan. Aloittelijalle suosittelemme halvempaa padelmailaa, missä teknologia on riittävä pelin oppimiseen ja mailan "sweetspot" on suurempi. 


Padelmailan paino ja painotus


Padelmailan paino vaikuttaa reilusti pelin toimivuuteen ja eritoten lyönnin voimakkuuteen. Yleisesti voi ajatella, että mitä painampi maila, sitä voimakkaampi lyönti. Padelmailat voi kategorisoida kolmeen painoryhmään: Standard, Light ja Ultralight. Kevyemmät (300-325g) mailamme soveltuvat eritoten aloittelijoille, junioreille olkapää- ja käsivammoista kärsiville. Kevyet ja ultrakevyet padelmailat sopivat myös erityisen hyvin naisille. Tavalliset standardoidut padelmailamme painavat noin 360-375g ja sopivat kaikille pelaajille.


Padelmailoissa on myös erilaisia painotuksia, jotka vaikuttavat suuresti lyönteihin. Tasapainoinen padelmaila yhdistelee hallintaa, nopeutta ja voimaa. Kahvapainotteinen padelmaila taas takaa paremman hallinnan ja nopeuden, mutta ei tarjoa niinkään lisävoimaa swingiin. Kärkipainoitteinen padelmaila taas tähtää voimakkaisiin lyönteihin hallinnan ja tarkkuuden kustannuksella. 


Padelmailan muoto


Padelmailoja on kolmea eri muotoa: Pyöreitä, timantin muotoisia, ja pisaran muotoisia.

Pyöreät padelmailat tarjoavat suuren sweespotin, ja paremman kontrollin, sekä osumatarkkuuden, mutta ovat hieman hitaampia käyttää. Pyöreät mailat soveltuvatkin erityisesti aloittelijoille, jotka vielä harjoittavat osumatarkkuuttaan. Timantin muotoiset mailat ovat hyviä kokeneemmalle pelaajalle, sillä niiden sweetspot on pienempi ja se sijaitsee ylempänä lavassa, tarjoten lyönteihin reilusti enemmän voimaa. Pisaran muotoiset padelmailat ovat tehokas sekoitus timantin muotoista ja pyöreää mailaa, tarjoten hyvän pelikokemuksen monen eri tason pelaajille.

 

Tutustu myös muihin padel-tuotteisiimme! Mallistostamme löydät mailojen lisäksi huippulaadukkaat padel-pallot ja -varusteet, padel-kengät, padel-laukut ja padel-vaatteet.