SULKAPALLOMAILAT

Laadukkaat sulkapallomailat edullisesti BADStorelta 

Haluatko löytää hyvän sulkapallomailan edullisesti? Etsitpä lasten, harrastajan tai aktiivipelaajan mailaa, löydät etsimäsi meiltä helposti ja nopeasti. Meillä on suuri valikoima sulkapallomailoja parhailta merkeiltä, kuten FZ Forza, Yang Yang, Astec ja Young. Pysy myös ajan tasalla sulkapallomailojen hintatarjouksistamme, sekä tsekkaa käytettyjen mailojen valikoimamme.

Of course, you can also select on flexibility, balance, price, weight, and color. Are you unsure about which badminton racket is best to buy? Then our badminton specialists will be happy to help you!

FZ Forza has various racket series for sale and to keep it clear, they are briefly described below.

• FZ Forza Power = Powerful frame, control, and super handling
• FZ Forza Precision = Powerful, low torque, control

Kaikki sulkapalloon BADStoresta

 

Tilaat meiltä sulkapallomailat netistä vaivattomasti. Kun olet löytänyt sopivan mailan, hanki myös Sulkapallot, Sulkapallokengät, Sulkapallogripit ja Sulkapallolaukut kattavasta valikoimastamme. Hyvä sulkapallomaila on tärkeä osa jokaisen sulkapalloilijan perusvarustusta. Vaikka sulkapallomailat voivat näyttää samanlaisilta, niiden ominaisuudet voivat vaihdella paljon. Mailan valinta riippuu aina omasta taitotasosta, pelityylistä ja mieltymyksistä. Kokoeroja mailojen välillä ei juuri ole, mutta juniorin maila on pienempi. Mailan paino, jäykkyys ja painopiste ovat kuitenkin tärkeitä ominaisuuksia valinnassa.

 

Sulkapallomailan valinta aloittelijalle

 

Jos olet vasta aloittelija sulkapallon parissa, hyvä perusmaila riittää sinulle mainiosti. Alumiiniset sulkapallomailat ovat yleensä edullisempia ja vakaimpia vaihtoehtoja aloittelijoille verrattuna kalliimpiin hiilikuitumailoihin. Aloittelijan kannattaa yleensä valita joustavampi maila, jolla lyöntivoimaa ei tarvita valtavasti. Kevyempi painopiste auttaa myös pitämään pallon paremmin kontrollissa.

 

Hyvä sulkapallomaila harrastajalle ja ammattipelaajalle

 

Kokeneemmalle pelaajalle sopiva sulkapallomaila tukee omaa pelitekniikkaa. Hiilikuitumailat ovat yleensä kevyempiä ja kestävämpiä kuin alumiinimailat, mutta myös arvokkaampia. Harrastajan tai aktiivipelaajan kannattaa yleensä valita jäykempi maila, jolla kovemmatkin lyönnit pysyvät paremmin kontrollissa. Mailan painopiste voi olla raskaampi, jos pelaaja lyö kovemmin ja aggressiivisemmin. Jos tavoitteena on tarkkuus ja kontrolli, kevyempi painopiste on parempi valinta. Huippulaadukkaat FZ Forza- ja Yang Yang -sulkapallomailat ovat erinomaisia vaihtoehtoja.