SULKAPALLO

BADStore tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman sulkapallomailoja, vaatteita ja varusteita niin harrastepelaajalle kuin jo kokeneemmallekin konkarille.

sulkapallo-martkeman-badstore.jpg

 

 

 

Katalogistamme löydät myös sulkapallovaatteet, kuten sulkapallokengät, takit ja muut sulkapalloon sopivat urheiluvaatteet. Valikoimassamme on myös tarvikkeita, kuten grippejä ja sulkapalloverkkoja, sekä tarjoamme myös jännitys-palvelua sulkapallomailoihin.

 

Sulkapallo lajina


Sosiaalisten ja nopeatempoisten lajien ystävälle sulkapallo on juuri oikea vaihtoehto. Lajia voi pelata monella eri tasolla, vuokrata vapaa-ajan aktiviteettina, kuntoiluna ja rasvanpolttona, harrastuksena, tai ammattitasolla kilpaillen. Sulkapallon pelaamiseen vaaditaan oikeastaan vain sulkapallo, maila ja sulkapalloverkko. Sulkapallon säännöt ja logiikka on melko helppoa, ja lajiin pääsee helposti kiinni. Lajin urheilulliset hyödyt ovat myös suuret, yleiskunto, lihakset ja reaktiokyky kasvaa, ja ajan ja harjoittelun myötä myös peliäly ja koordinaatiokyky. Lue lisää sulkapallosta lajina tästä.

 


Sulkapallovarusteet


Hyvän sulkapallomailan lisäksi pelaaja tarvitsee myös muita tarvikkeita, kuten sulkapalloja. Palloja kannattaa varata runsaasti, jotta peli ei katkea yhden pallon kulumiseen. Sulkapalloja valmistetaan eri materiaaleista, kuten aidoista sulista ( tsekkaa esim. suositut FZ S-1000 sulkapallot) ja synteettisistä sulista, kuten esimerkiksi BADStoren Bird 3, huippunylonpalloissa. Sulkapalloisakin on runsaasti eroja, suosittelemme aloitteleville pelaajille keskinopeita ja synteettisiä palloja. Sulkapallovaatteiksi suosittelemme joustavia ja vaimentavia. sulkapallokenkiä, sekä hengittäviä ja laadukkaita urheiluvaatteita, kuten muotoutuvia tai teknisiä shortseja.

 

Suosimamme sulkapallon pelipaikat ja seurat

Seurat:

Sulkaset ry (Tampere)

LOB-82 (Mikkeli)

Lahti-Sulkkis 

Clear (Turku)

Porin Pyrintö 

Espoon Verkkopalloseura

 

Pelipaikat

Urheiluhallit (Helsinki 8 hallia)

Kuntosumppu (Rauma)

 

 

 

 

 

 

.