SULKAPALLO

Laadukkaan ja juuri sinulle sopivan sulkapallomailan valinta voi olla hankalaa. BADStore tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman sulkapallomailoja, vaatteita ja varusteita niin harrastepelaajalle kuin jo kokeneemmallekin konkarille.

sulkapallo-martkeman-badstore.jpg

 

 

 

Katalogistamme löydät myös sulkapallovaatteet, kuten sulkapallokengät, takit ja muut sulkapalloon sopivat urheiluvaatteet. Valikoimassamme on myös tarvikkeita, kuten grippejä, sekä tarjoamme myös jännitys-palvelua sulkapallomailoihin.

 

Sulkapallo lajina


Sosiaalisten ja nopeatempoisten lajien ystävälle sulkapallo on juuri oikea vaihtoehto. Lajia voi pelata monella eri tasolla, vuokrata vapaa-ajan aktiviteettina, kuntoiluna ja rasvanpolttona, harrastuksena, tai ammattitasolla kilpaillen. Sulkapallon pelaamiseen vaaditaan oikeastaan vain sulkapallo, maila ja sulkapalloverkko. Sulkapallon säännöt ja logiikka on melko helppoa, ja lajiin pääsee helposti kiinni. Lajin urheilulliset hyödyt ovat myös suuret, yleiskunto, lihakset ja reaktiokyky kasvaa, ja ajan ja harjoittelun myötä myös peliäly ja koordinaatiokyky. Lue lisää sulkapallosta lajina tästä.


Sulkapallomailan valinta ja hinta


Sulkapallomaila ja varusteet kannattaa aina valita oman tasosi mukaan. Hiilikuituiset mailat ovat hieman hintavampia ja luonnostaan kevyempiä ja pitkäikäisempiä, ja soveltuvatkin paremmin kokeneemmalle aktiiviharrastajalle. Aloittelevalle pelaajalle suosittelemme edullisempia ja käytöltään vakaampia alumiinisia sulkapallomailoja.


Sulkapallovarusteet


Hyvän sulkapallomailan lisäksi pelaaja tarvitsee myös muita tarvikkeita, kuten sulkapalloja. Palloja kannattaa varata runsaasti, jotta peli ei katkea yhden pallon kulumiseen. Sulkapalloja valmistetaan eri materiaaleista, kuten aidoista sulista ja synteettisistä sulista. Sulkapalloisakin on runsaasti eroja, suosittelemme aloitteleville pelaajille keskinopeita ja synteettisiä palloja. Sulkapallovaatteiksi suosittelemme joustavia ja vaimentavia sulkapallokenkiä, sekä hengittäviä ja laadukkaita urheiluvaatteita, kuten muotoutuvia tai teknisiä shortseja.

 

.