PADELVAATTEET

Padel-vaatteet - Valitse BADStoresta mukavuus ja tyyli peliisi!

Haluatko näyttää hyvältä padel-kentällä ja samalla tuntea olosi mukavaksi? BADStoren laajasta valikoimasta löydät juuri sopivat padel-vaatteet niin harjoitteluun kuin otteluihin!

Padel-vaatteiden mallistostamme löydät Bullpadelin ja FZ Forzan huipputason padel-shortsit, padel-paidat, padel-topit, padel-lippikset ja padel-hameet aina edulliseen hintaan, nopealla toimituksella.

 

Padel vaatteet ja asut

 

Meiltä löydät erilaisia tuotteita, kuten t-paitoja, shortseja, hameita, mekkoja ja verkkareita, niin aikuisille kuin junioreillekin. Valikoimamme sisältää lukuisia erilaisia malleja, materiaaleja ja istuvuuksia, joten voit valita juuri sinulle sopivat vaatteet.

 

Valitessamme tuotteitamme, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota materiaalien laatuun, kestävyyteen sekä hikoilun tuntumiseen mukavalta iholla. Siksi tarjoamme vain mailapelimarkkinoiden tunnetuimpien merkkien, kuten Bullpadelin ja FZ Forzan tuotteita.

 

Erikoistuotteena padeliin suunnitellut vaatteet ovat tärkeä osa valikoimaamme. Vaikka padel ja tennis ovatkin hyvin samankaltaisia pelejä, on niiden vaatimuksissa silti eroja. Bullpadelin erityisesti padelia varten suunnitellut vaatteet ovat puolestaan erinomainen valinta, kun haluat mukavuuden ja liikkuvuuden yhdistelmän.

BADStoren padel-vaatteet tarjoavat sinulle mukavuutta ja tyyliä peliisi. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopivat vaatteet! 

Tsekkaa myös muut padel-tuotteemme, kuten padel-mailat, padel-pallot, padel-laukut ja padel-kengät!