PALVELUT

 

BADStore tarjoaa myös palveluita, kuten 

  • Sulkapallomailan ja tennismailan kehyskorjaukset ja kahvakorjaukset
  • Sulkapallomailan ja tennismailan jännitys
  • Nimipainatus pelipaitoihin virallisilla mitoilla, sekä  nimi- ja seura-/maatunnuksilla

Mailan korjaus ja jännityspalvelu - Ammattilaisen apu vai omatoimisuus?

 

Onko tennis- tai sulkapallomailasi vaurioitunut tai kaipaa uutta jännitystä? Harkitsetko mailan korjausta tai jännityspalvelua? BADStore tarjoaa sinulle vaihtoehdot sekä ammattilaisen avun että omatoimisen ratkaisun välillä.

Mailan kehän tai kahvan korjaus ja mailan jännitys ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat suorituskykyyn ja pelikokemukseen kentällä. Ammattilaisen suorittama korjaus tai jännitys varmistaa mailasi toimivuuden ja optimaalisen suorituskyvyn.

BADStoren asiantuntevat työntekijät ovat valmiita auttamaan sinua mailan korjauksessa ja jännittämisessä. Voit luottaa siihen, että ammattilaisemme käsittelevät mailaasi huolellisesti ja ammattitaidolla. Saat takaisin mailan, joka on kuin uusi ja valmis antamaan sinulle parhaan mahdollisen suorituskyvyn kentällä.

 

Toisaalta, jos olet kätevä käsistäsi ja haluat kokeilla omatoimista ratkaisua, BADStore tarjoaa myös esimerkiksi mailan jännitystarvikkeita. Voit hankkia tarvittavat välineet ja tehdä työn itse. Huomioi kuitenkin, että omatoimisuus edellyttää tiettyä osaamista ja välineiden asianmukaista käyttöä.

 

Tutustu BADStoren valikoimaan padel-, sulkapallo-, tennis- ja pickleball-mailoissa sekä pyöräilyvarusteissa. Lisäksi tarjoamme luotettavan mailojen korjaus- ja jännityspalvelun, jotta voit pitää mailasi aina huippukunnossa.

Osta BADStoresta ja anna mailallesi ansaitsemaansa huolenpitoa!