Tennismailan jännitys

€22.00 - €25.00 (Inc. Tax)
€17.74 - €20.16 (Ex. Tax)
(No reviews yet)
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Haluatko tennismailasi huippukuntoon? Käytä ammattilaistemme tennismailan jännityspalvelua!

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle erinomaisen tennismailan jännityspalvelun, joka varmistaa, että mailasi on täydellisessä kunnossa ja valmis suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla kentällä. Käytämme ylpeydellä huippumerkkien TOALSONin ja GAMMAn jänteitä, jotka ovat tunnettuja suorituskyvystään ja laadustaan.

Harrastejänteemme ovat TOALSONin ja GAMMAn synteettisiä jänteitä, joiden paksuus on 130mm. Ammattitaitoiset asiantuntijamme jännittävät nämä jänteet yleensä 23-25 kilogramman kireydelle, mikä tarjoaa tasapainoisen voiman ja hallinnan peliisi. Tarkkuutemme on taattu noin 200 gramman tarkkuudella, joten voit luottaa siihen, että jännitys on juuri haluamallasi tasolla.

Kilpajänteissämme käytämme TOALSONin ja GAMMAn monifilamenttijänteitä, joiden paksuus on 125mm. Nämä jänteet jännitetään yleensä 25-28 kilogramman kireydelle, joka auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi kilpailutilanteessa. 

Luota meidän asiantuntemukseemme ja ammattitaitoomme tennismailan jännityksessä. Tarjoamme sinulle laadukkaat jänteet ja tarkat jännitysmäärät, jotta saat mailastasi irti parhaan mahdollisen suorituskyvyn. 

Miten palvelumme toimii?

Voit joko lähettää tennismailasi meille huoltoon tai jännitykseen, jonka jälkeen toimitamme mailasi takaisin huollettuna, samalla kuljetusmetodilla.

Voit myös tuoda mailasi huoltoon suoraan meille itse osoitteeseen: Pistokatu 3 B 56 05800 HYVINKÄÄ

Valitse meidät, kun haluat mailasi olevan huippukunnossa. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen palvelun, joka täyttää odotuksesi ja auttaa sinua nauttimaan täysin rinnoin tenniksen pelaamisesta.

Mailan jännityksen ja muiden palvelujen lisäksi tutustu myös tennismailojen ja muiden tennisvarusteiden valikoimaamme.