TENNISMAILAT

Badstoren mallistosta lödät huippumerkki Gamman ammattitasoiset tennismailat naisille ja miehille ja nuorille.

Valikoimamme mailat ovat myynnissä edulliseen hintaan ja takaamme myös mailoillemme nopean toimituksen Suomessa. 

Tennismailaa valittaessa on tärkeää huomioida mailan kehyksen ja kahvan koko. Suosittelemme aloittelijoille ja nuorille leveämpiä mallejamme, jotka tarjoavat lyöntiin ja syöttöön enemmän iskua. Valittessa tennismailaa juniorille, huomio lapsen pituus mailavalinnassa taataksesi parhaan pallotuntuman ja osumatarkkuuden. 

Tennismailojen huollon tarpeessa voit myös kääntyä puoleemme. 

Jännitystarvikkeiden valikoimastamme löydät myös korkealaatuiset tennisjänteetjännityskoneet ja jännetussit sulkapallo- ja tennismailojen jännitämiseen. 

Tutustu myös tennismailan ja muiden mailojemme korjaus ja jännityspalveluumme

Miten valita paras tennismaila


Jos siirryt mille tahansa tennisfoorumille, huomaat nopeasti, että uuden mailan ostaminen on useimmille pelaajille hankala ja haastava päätös. Siellä on satoja viestejä, joissa kysytään esimerkiksi "mikä maila minun pitäisi ostaa?". "Mikä on paras tennismailamerkki?" "Mikä on paras tennismailamerkki?" "mikä tennismaila sopii minulle parhaiten?". BADStoren ohjeilla yksinkertaistamme mailan valintaa.

Sinun ei pitäisi tuntea, että sinun on heilautettava kovempaa tai pidäteltävä normaalia heilautustasi, jotta saat pallon menemään sinne minne haluat. Sinun ei pitäisi ajatella mailaa kun pelaat sillä, ja kuten ammattilaiset usein sanovat, sen pitäisi olla käsivartesi jatke. 


Tennismailassa on vain viisi ominaisuutta, jotka määräävät, miten se siirtää liike-energiaa ja miltä se tuntuu sitä käyttävälle henkilölle. Ne ovat:

 

1. Tennismailan paino

2. Tennismailan tasapaino

3. Tennismailan jäykkyys

4. Tennismailan jousikuvio

5.Tennismailan pään koko, eli kehäkoko.

 

Kaikilla tennismailoilla on erilaiset painot, painotukset, jäykkyysluokitukset, jousikuviot, kehäkoot ja kehyksen paksuudet. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään tietyillä tavoilla, saadaan mailoja, jotka kuuluvat eri luokkiin. Luokat ovat seuraavat:


Aloittelijoiden tennismailat: Kevyet mailat, joissa on suuri kehäkoko ja kehän paksuus on suuri.


Keskitason tennismailat: Hieman painavammat kuin aloittelijoiden mailat, joissa on kohtalaisen suuri kehäkoko, sekä neutraali tai jonkin verran verran verran päähän kohdistuva kevyt tasapaino.


Edistyneiden tennismailat: Raskaat mailat, joissa on keskikokoinen kehäkoko ja kevyt tasapaino.


Avain ihanteellisen mailan valitsemiseen on näiden viiden ominaisuuden kokeileminen ja sellaisen mailan löytäminen, joka saa aikaan tehokkaan lyönnin, jossa on hyvä nopeus ja pyörähdys, ja kaikki tämä normaalilla svingilläsi.

Tennismailojen lisäksi tsekkaa valikoimamme tennispalloista ja varusteista.