Huippusuositut Siux padelmailat nyt BADStoren verkkokaupassa!

21st Jun 2023

Huippusuositut Siux padelmailat nyt BADStoren verkkokaupassa!

Yksinkertaisesti hyvä padelmaila + Tehokkuutta ja tyyliä padelkentälle!

Padel on kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti, ja samalla myös padelmailojen valikoima on laajentunut monipuoliseksi. Yksi innovatiivinen ja alati kehittyvä nimi padelmailojen markkinoilla on SIUX. SIUX-brändi on noussut suosioon padelharrastajien keskuudessa sen tarjoaman huippulaatuisen suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun ansiosta.

SIUXin padelmailat on suunniteltu tarjoamaan pelaajilleen erinomainen tasapaino voiman, kontrollin ja tarkkuuden välillä. Brändin filosofiana on luoda mailoja, jotka auttavat pelaajia kehittymään ja saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn kentällä. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut padelpelaaja, SIUXilta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle pelityylille.

SIUXin padelmailojen innovatiivinen rakenne ja käytetyt materiaalit takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen, joka vähentää käsivammojen riskiä ja tarjoaa samalla miellyttävän pelikokemuksen. Mailojen optimaalinen tasapaino ja jäykkyys varmistavat hyvän pallon hallinnan ja vauhdin säilymisen iskusta toiseen. Lisäksi SIUXin padelmailat ovat tunnettuja hienosta ulkonäöstään ja huippuluokan viimeistelystään, joka ei jätä ketään kylmäksi. BADStoren mallistoon on tällä kertaa saapunut viisi eri Siuxin suosittua pro-padelmailaa, suosituimpana tietysti uusi tämän vuoden Siux Trilogy II Control 24K Patty Llaguno 2023. 

SIUX-brändi edustaa laatua, tyyliä ja suorituskykyä padelkentällä. Heidän padelmailansa tarjoavat pelaajilleen mahdollisuuden viedä pelitaitonsa seuraavalle tasolle ja nauttia padelin monipuolisuudesta täysin siemauksin.

Haluatko kokea SIUXin padelmailan tehon ja tyylin itse? Tutustu valikoimaan ja valitse juuri sinulle sopiva malli. Astu padelkentälle SIUXin kanssa ja koe pelin uusi ulottuvuus!

Toisena Siuxin rinnalla voitaisiin mainita myös BADStoren suosikkimailat Bullpadelilta ja Forzalta, kuten FZ forza Padel Tour, ja naisille vuoden 22' Vertex 03.

Tutustu padelmailoihimme tarkemmin täällä