​Parhaat pyöräilykengät jokaiseen tarpeeseen: Lake-pyöräilykenkien alennusmyynti BADStorella!

Posted by BADStore on 28th Apr 2024

​Parhaat pyöräilykengät jokaiseen tarpeeseen: Lake-pyöräilykenkien alennusmyynti BADStorella!

Kun pyöräily intohimo valtaa mielen ja pyöräilykausi kolkuttelee ovella, on aika varustautua asianmukaisesti – ja se tarkoittaa tietenkin sopivien pyöräilykenkien hankkimista. Onneksi juuri nyt BADStorella on käynnissä mahtava alennusmyynti Lake-brändin pyöräilykengistä! Olitpa sitten maantiepyöräilyn mestari, enduro-haasteiden metsästäjä tai triathlonin vannoutunut kilpailija, meillä on juuri sinulle sopivat kengät.


Maantiepyöräilyn sulavuutta Lake-kengillä: Jos asfaltti on sinun elementtisi ja nopeat kiihdytykset sekä pitkät lenkit houkuttelevat, tarvitset pyöräilykengät, jotka vastaavat vauhdin hurmaan. Lake-mallistomme maantiepyöräilykengät on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja mukavuutta juuri tällaisiin tilanteisiin. Niiden kevyt rakenne ja optimaalinen voimansiirto tekevät jokaisesta polkaisusta sujuvan ja tehokkaan.

Enduro- ja downhill-seikkailuihin luotettavat kumppanit: Jos pyöräilyssäsi enemmän mielit maaston vaihteleviin haasteisiin ja adrenaliinia nostattaviin laskuihin, tarvitset kengät, jotka kestävät kovaa kyytiä. Lake-brändin enduro- ja downhill-kengistä MX180 MTB tarjoavat juuri sitä: kestävyyttä, suojaa ja tarkkaa hallintaa vaikeissakin olosuhteissa. Niiden tekniset ominaisuudet takaavat, että voit keskittyä täysillä seikkailuun, välittämättä kengistäsi.  

Tutustu tästä Lake MX180 MTB - endurokenkiin

Spinningin energiaa Lake-kengillä: Jos sisäpyöräilyn maailma on sinulle tutumpi ja pyöräilytunnit kuluu enemmän kuntosalilla tai kotona, tarvitset kengät, jotka tekevät jokaisesta polkaisusta tehokkaan. Lake-sisäpyöräilykengät tarjoavat mukavuutta ja tukea juuri oikeista kohdista, jotta voit nauttia spinning-tunnista täysillä.

Leveälestiset kengät mukavuutta arvostaville: Jos etsit pyöräilykenkiä, jotka sopivat leveämmälle jalalle tai tarjoavat enemmän tilaa varpaille, Lake-mallistostamme löydät myös leveälestisiä vaihtoehtoja. Ne tarjoavat ylimääräistä mukavuutta ja sopivat erinomaisesti pidemmille pyöräilylenkeille tai niille, joilla on erityistarpeita jalkojensa suhteen.

Kestävät ja monikäyttöiset kengät vuodenajasta riippumatta: Sääolosuhteet eivät ole este pyöräilylle – ja siksi meillä on tarjolla Lake-pyöräilykenkiä niin kesän kuin talvenkin pyöräilyä varten. Kesäkengissä on ilmanvaihtoa ja kevyttä rakennetta, kun taas talvikengät tarjoavat lämpöä ja suojaa kylmempiin olosuhteisiin. Näin voit nauttia pyöräilystä vuoden ympäri, turvallisesti ja mukavasti. Jotkin mallistomme Lake-kengistä. kuten MX Comfort Last soveltuvat myös hyvin arkikävelyyn, eli hyvä valinta esimerkiksi työmatkoille ja reissuille.

Tutustu mallistomme monikäyttöiseen MX Comfort Last:iin tästä


Triathlonisteille suunnitellut kengät: Triathlon on oma lajinsa, ja siksi tarvitset myös omat, erityisesti siihen suunnitellut pyöräilykengät. Lake-triathlonkengät tarjoavat huippuluokan suorituskykyä, nopeaa vaihtoa ja mukavuutta jokaisella osuudella – uinnista juoksuun ja tietenkin pyöräilyyn.

Nyt on siis oiva tilaisuus päivittää pyöräilyvarusteesi Lake-brändin huippulaadukkailla pyöräilykengillä BADStoren alennusmyynnin aikaan. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat kengät – oli kyse sitten maantiepyöräilystä, enduro-seikkailuista tai triathlon-kisoista. Älä jää paitsi pyöräilykauden parhaista hetkistä, vaan varusta itsesi nyt ja lähde tavoittelemaan uusia pyöräilyseikkailuja Lake-kengillä!