Sulkapallon pelipaikat Suomessa – Parhaat kohteet pelihetkiin

Posted by BADStore on 4th Mar 2024

Sulkapallon pelipaikat Suomessa – Parhaat kohteet pelihetkiin

Etsitkö sulkapallon pelipaikkoja Suomessa? Ei hätää, tässä on kattava lista kolmesta suosituimmasta sulkapallon pelipaikasta eri kaupungeissa ympäri Suomen.

Sulkapallo Helsinki:

 • Tali Sulkapallohalli: Tali Sulkapallohalli on yksi Helsingin suosituimmista sulkapallopaikoista. Halli tarjoaa laadukkaat kentät ja hyvät harjoitusmahdollisuudet niin yksilö- kuin ryhmätreeneihin.
 • Oulunkylän Liikuntapuisto: Oulunkylän Liikuntapuisto on toinen suosittu vaihtoehto sulkapallon pelaamiseen Helsingissä. Puistossa on useita sulkapallokenttiä, ja se tarjoaa hyvät puitteet niin rentoon pelaamiseen kuin kilpailuihinkin.
 • Kulosaaren Urheilupuisto: Kulosaaren Urheilupuisto on suosittu valinta sulkapallon harrastajille, jotka haluavat pelata meren läheisyydessä. Puistossa on useita kenttiä ja hyvät palvelut, mikä tekee siitä suositun paikan niin perheille kuin yksin pelaavillekin.

Sulkapallo Espoo:

 • Esport Center: Espoon Esport Center tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sulkapallon pelaamiseen. Keskus sijaitsee kätevästi Leppävaarassa ja siellä on useita sulkapallokenttiä sekä hyvät harjoitusmahdollisuudet.
 • Kivenlahden Liikuntahalli: Kivenlahden Liikuntahalli Espoossa tarjoaa myös laadukkaat puitteet sulkapallon pelaamiseen. Hallissa on hyvät kentät ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen ja kilpailemiseen.
 • Laaksonlahden Tenniskeskus: Laaksonlahden Tenniskeskus on suosittu valinta sulkapallon pelaajille Espoossa. Keskus tarjoaa laadukkaat tilat ja monipuoliset palvelut niin harrastajille kuin kilpailijoillekin.

Sulkapallo Tampere:

 • Hervannan Sulkapallohalli: Hervannan Sulkapallohalli on yksi Tampereen suosituimmista sulkapallopaikoista. Hallissa on hyvät peliolosuhteet ja laadukkaat kentät, jotka houkuttelevat pelaajia ympäri kaupunkia.
 • Tampereen Tenniskeskus: Tampereen Tenniskeskus tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet sulkapallon pelaamiseen. Keskus sijaitsee kätevästi lähellä keskustaa ja tarjoaa laadukkaat tilat sekä monipuoliset palvelut pelaajille.
 • Lentävä Matto Sulkapallokeskus: Lentävä Matto Sulkapallokeskus on suosittu valinta niille, jotka haluavat pelata sulkapalloa Tampereen keskustassa. Keskus tarjoaa modernit tilat ja monipuoliset harjoitusmahdollisuudet kaikentasoisille pelaajille.

Sulkapallo Vantaa:

 • Tennistie Sulkapallohalli: Vantaan Tennistie Sulkapallohalli tarjoaa hyvät peliolosuhteet ja laadukkaat kentät sulkapallon harrastajille. Hallissa on useita kenttiä ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harjoitteluun ja kilpailemiseen.
 • Tikkurilan Urheilutalo: Tikkurilan Urheilutalo on toinen suosittu sulkapallopaikka Vantaalla. Talo tarjoaa hyvät kentät ja laadukkaat tilat niin yksilö- kuin ryhmätreeneihin.
 • Vantaan Sulkapallokeskus: Vantaan Sulkapallokeskus on suosittu valinta sulkapallon pelaajille Vantaalla. Keskus tarjoaa modernit tilat ja hyvät peliolosuhteet kaikentasoisille pelaajille.

Sulkapallo Oulu:

 • Oulun Sulkapallohalli: Oulun Sulkapallohalli on suosittu paikka sulkapallon pelaamiseen Oulussa. Hallissa on useita kenttiä ja se tarjoaa hyvät harjoitusmahdollisuudet niin harrastajille kuin kilpailijoillekin.
 • Raksilan Liikuntakeskus: Raksilan Liikuntakeskus tarjoaa myös mahdollisuuksia sulkapallon pelaamiseen Oulussa. Keskuksessa on useita kenttiä ja se tarjoaa monipuoliset palvelut urheilun harrastajille.
 • Hietasaaren Liikuntakeskus: Hietasaaren Liikuntakeskus on suosittu valinta sulkapallon harrastajille Oulussa. Keskuksessa on hyvät peliolosuhteet ja se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun ja kilpailemiseen.

Sulkapallo Turku:

 • Jarkko Nieminen Areena: Jarkko Nieminen Areena tarjoaa huippuluokan peliolosuhteet kaikentasoisille pelaajille. Keskus sijaitsee kätevästi lähellä keskustaa ja tarjoaa laadukkaat kentät sekä ammattitaitoisen henkilökunnan.
 • Paavo Nurmen Sisäliikuntakeskus: Paavo Nurmen Sisäliikuntakeskus on suosittu valinta sulkapallon harrastajille Turussa. Keskuksessa on useita sulkapallokenttiä, ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harjoitteluun ja kilpailemiseen.
 • Turun Urheilupuiston Liikuntakeskus: Turun Urheilupuiston Liikuntakeskus on toinen mainio vaihtoehto sulkapallon pelaamiseen Turussa. Keskuksessa on modernit tilat ja hyvä ilmapiiri, mikä tekee siitä suosittua niin harrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

Nämä sulkapallon pelipaikat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet nauttia lajista ja kehittää taitojaan, olit sitten aloittelija tai kokenut konkari. Tutustu paikallisiin sulkapallokeskuksiin ja löydä oma suosikkisi!