GAMMA NEEDLE PICKLEBALL MAILA

GAMMA
€109.00 (Inc. Tax)
€87.90 (Ex. Tax)
(No reviews yet)
Current Stock:

Loppu varastosta

Out of Stock

GAMMA Needle oli ensimmäinen pitkänomainen terä, jonka GAMMA toi markkinoille. Pidentämällä mailan pituutta, pelaaja (sinä) voi saavuttaa laukauksia, joihin ei aikaisemmin päässyt käsiksi, mutta uhraamalla alle tuuman leveydestä tämä onkin mahdollista.


Suunniteltu siten, että paino ja "sweetpot" ovat edelleen mailan keskellä (sen sijaan, että se olisi huippuraskas), Needle on täydellinen pelaajille, jotka etsivät tasapainoa ja hallintaa pelissään.


Sensa Poly Core -teknologia tarjoaa kosketuksen ja mahdollistaa dink-laukausten osumisen terävistä kulmista säilyttäen samalla hallinnan. Teksturoitu grafiittipinta parantaa pallon puremista ja edistää täydellistä sijoittelua perusviivasta alkaen. Needle:stä tulee kehosi dynaaminen jatke GAMMA Honeycomb Cushion Grip -tyynykahvalla.


Laita vastustajasi paikoilleen, kun he näkevät sinun astuvan kentälle!


Paino: ~ 7,6 unssia

Iskupinta: kuvioitu grafiitti

Kädensijan koko: 4-1/8"

Kahva: GAMMA Honeycomb

Kädensijan pituus: 4 1/4"

Mailan pituus: 16 5/8"

Mailan leveys: 7 1/8"

Mailan paksuus: 1/2"

Ydinmateriaali: Sensa Poly Core

Valmistettu USA: ssaUSAPA Hyväksytty sanktioituihin turnauksiin.


SENSA Poly Core melarakenne:

GAMMA SENSA Poly Core -mailat, jotka on rakennettu nykyaikaisten pickleball-melojen rakennustrendien mukaisesti, tarjoavat tasapainon kosketuksen ja voiman kanssa. Kuten NEUCORE-mailasarjassa, mailan etupuoli ja muoto tarjoavat vaihtoehtoja sovittaa maila pelityyliisi. Nämä mailat sopivat kaikentasoisille pelaajille.