LAKE MZX303 WINTER SHOES

LAKE
€178.99 (Inc. Tax)
€144.35 (Ex. Tax)
(No reviews yet)
Current Stock:

Laken yksi suosituimmista talvipyöräilykengistä, jotka ovat saaneet Suomessa erinomaisen vastaanoton hyvin istuvan lestinsä ansiosta. Moni asiakas on kehunut Lake MXZ 303 kengän lestin olevan parempi kuin pahimpien kilpailijoiden, kuten Shimanon ja Northwestin malleissa.

Lake MXZ 303 talvipyöräilykengässä on vuorattu Thermosol pohjallinen estämässä klosseista normaalisti johtuvaa kylmäsiltaa. Samoin kengän pohja on täysin suljettu, eikä kylmyys pääse sisään. Lake MXZ 303 kengän pohjassa käytetään markkinoiden yhtä pitävimmistä pohjamateriaaleistansa tuttua Vibramin pohjaa. Kumipohja on notkea ja pitävä jopa kovalla pakkasella.

Jotta kenkä on vieläkin mukavampi ja lämpimämpi on siihen laitettu foliovuorattu ja topattu pohjallinen. Laken MXZ 303 talvipyöräilykenkiä on myös saatavilla leveälestisenä, jolloin varpaille jää enemmän lämmittelytilaa. Normaalilesti ei Laken MXZ 303 mallissa ole kapea. Pituus on kuitenkin perinteiseen tapaan napakka.

Teknologiaa ei Laken MXZ 303 mallista puutu!

Kenkä on vuorattu Thinsulate materiaalilla, jonka mikrokuidut takaavat erinomaisen lämmöntaltioinnin antaen kosteuden hengittää tehokkaasti läpi. Kiristyksessä Lake luottaa BOA pikakiristykseen taatakseen tasaisen puristuksen koko jalan ympärille. Näin ei jalan pintaverenkiertokaan häiriinny. Kengän varteen on jatkettu hyvin istuva sää ja lumisuoja. Varressa on vielä erikseen säädettävä kiristys, jotta kaikki kylmä viima, lumi ja muu ulkopuolinen pysyy jaloilta poissa. Näissä uskaltaa ajaa vaikka uppohangessa.

Pintamateriaalina Lake luottaa MXZ 303 talvipyöräilykengissä nahkaan, joka on käsitelty hyvin vettä hylkiväksi. Nahan ehdoton etu on sen joustavuus, kulutuskestävyys, mukavuus sekä hengittävyys. Nahkakengän ollessa kyseessä on kuitenkin kenkähuolto suositeltavaa.

Lake MXZ303 on ehdottomasti yksi Suomessa suosituin talvipyöräilykenkä eikä suotta. Kanadassa on yhtä haastavat olosuhteet kuin meillä täällä. Eikä ihme, että Laken kenkäsuunnittelijat ovat saaneet ne toimimaan oikein pohjoisissa olosuhteissa.


Huom! Varastossamme olevat mallit/vaihtoehdot ovat kaikki regular-lestillä!