BULLPADEL HACK AIR LIMITED EDITION AE 21

BULLPADEL
€299.00 (Inc. Tax)
€241.13 (Ex. Tax)
(No reviews yet)
Current Stock:

Loppu varastosta

Out of Stock

Bullpadel Hack 21 on Paquito Navarron uusi kilpamaila.


Pinta on uutta Xtendcarbon-hiilikuitumateriaalia ja vuodesta 2020 lähtien käytössä ollut vaahtokumiydin Adaptia, joka on tyyppiä Multieva: sekoitus eri tiheyksisiä materiaaleja. Ulkokerros on tiheämpää ainetta, joten se toimii erityisesti nopeissa palloissa ja lisää niiden tehoa, kun taas sisempi kerros on matalamman tiheyden materiaalia, joka taas on omiaan hitaammissa palloissa ja parantamassa kontrollia.


Pelaaja voi itse muokata mailan painoa ja tasapainoa asentamalla mailaan 1-3 kpl Protector Custom Weight -painoja, jotka painavat kukin 3 grammaa. Toinen vaihtoehto on käyttää vaihdettavaa Grip Custom Weight -pohjaplugia, joka on 5 tai 10 grammaa painavampi kuin standardi pohjaplugi.


Tässä mallissa on valmiiksi asennettuna innovatiivinen ja ergonominen Hesacore-kahva, joka vähentää tärinöitä ja on hellävaraisempi pelaajalle.

Kuten kaikki Bullpadelin Pro Line -mailat, Hack Control 20 on myös varustettu Vibradrive-tärinänvaimennuksella. Se koostuu kahvaan asennetusta silikonimateriaalista. Mailassa on myös Metalshield-kehyssuoja suojaamassa iskuilta ja naarmuilta.


Mailan rannehihna on valmistettu leveämmästä ja mukavammasta materiaalista perinteisen narun sijaan. Padelmailan mukana tulee erikoismuotoiltu mailakotelo, jossa on lämpösuoja suojaamassa padelmailaa lämpötilavaihteluilta.


Paino

365-380 g

Muoto

Timantti

Tasapaino

Korkea

Mailasuoja

Mailasuoja sisältyy