Sale

FZ Forza Halfdan t-shirt 2 pack

FZ FORZA
€32.00 €15.00 (Inc. Tax)
€25.81 €12.10 (Ex. Tax)
(No reviews yet)
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Pelipaita on valmistettu yhteistyössä Euroopan suurimman yksittäisen lahjakkuuden Anders Antonsenin kanssa - "The next one". Erittäin mukava laatu ja korkea hengittävyys.


Kunnianosoituksena Anders Antonsenin suurelle lahjakkuudelle FZ FORZA on tehnyt yhteistyötä Andersin kanssa ja luonut upean valikoiman rajoitetun painoksen varusteita, jotka sopivat nouseville kyvyille.


Tekninen paita x 2 (musta ja harmaa)


Koot: 2XS-3XL


Kankaan toiminnot:


DRYFORZE: DryForze pitää sinut mukavana pelin aikana. Ainutlaatuisella DryForze-laitteella varmistamme maksimaalisen mukavuuden. DryForze tekee kankaan hikoilusta kuljettavan, nopeasti kuivuvan ja erittäin miellyttävän käyttää, ja DryForze-ominaisuudet pysyvät vaatteissasi paljon kauemmin kuin vastaavat tekniikat.


Kutistumisen esto: Kaikki vaatteemme on esikäsitelty, jotta vältetään koon muuttuminen - noudata hoitotarraa ja FZ FORZA -vaatteesi pysyvät kanssasi vuosia.


ANTISTATIIKKA: Kun liikkut kentällä, syntyy staattista sähköä, mutta kankaamme estävät vaatteita tarttumasta vartaloosi. Älä kuivaa rumpukuivausta, jotta vaatteet eivät ole staattisia.


NUKKAUTUMISEN ESTO: Vaatteemme on valmistettu kankaista, jotka on joko rakennettu välttämään nukkaantumista tai kankaita, joille annetaan nukkaantumista estävä hoito. Useiden pesujen jälkeenkin pinta näyttää silti hyvältä.


VENYVYYS: Varmistamme, että tyylit ovat juuri oikean venyttäviä, jotta tyyli sopii sekä vartaloon että antaa mukavuutta.