Victor CARBONSONIC no 1

VICTOR
€21.50 (Inc. Tax)
€17.34 (Ex. Tax)
(No reviews yet)
Current Stock:

Loppu varastosta

Out of Stock

Pallon nopeus on 78. Tuubissa on kuusi palloa.


Victor on kehittänyt hiilikuitu"ruotoja", jotka muistuttavat elastisuudeltaan luonnonsulkia. Teknologia, jolla hiilikuitua käsitellään, sekä tuote itsessään on patentoitu ympäri maailman. Carbonsonic saattaa mullistaa koko alan! 


Ruodoissa on kevyestä, iskuja kestävästä vaahtomuovista tehdyt sulat.

Jos olet pelannut aiemmin muovipallolla, voit viedä pelisi täysin uudelle tasolle, koska pallo muistuttaa laadukkaita aitosulkaisia palloja. Siihen ei yksikään nylonpallo pysty!


Mikäli parhaat aitosulkaiset maksavat liikaa, edullisemmat eivät kestä riittävästi ja haluat pelata mahdollisimman aitoa, parhaimmillaan olevaa sulkapalloa, tämä on valintasi! Ainutlaatuinen pallo.


Victorin ensimmäistä synteettistä palloa yritettiin tehdä hartsista. Tämän jälkeen Carbonsonicin sydän tehtiin mailankin varressa käytettävistä materiaaleista. Pallot tehtiin ensin 100% käsityönä.


Kokeilujen jälkeen Victorin tehdas alkoi työskentelemään alan johtavien hiilikuituun erikoistuneiden yrityksien kanssa. Monien kehitysvaiheiden ja testien jälkeen Victor pystyi kehittämään sopivan hiilikuituytimen palloon, ja juuri tämä versio on tuotu nyt markkinoille!


Yksi pallo saattaa kestää tunnin pelaamisen.

Suosittelemme kokeilemaan palloa, koska se on ainoaa laatuaan maailmassa ja pelaajien kanssa varmasti löytyy keskusteltavaa aiheesta. Pallo on jakanut mielipiteitä pelaajien keskuudessa.